Pladsen

På pladsen finder du/I flere forskellige aktivitets muligheder for både store og små.  

I weekender og i højsæsonerne er der altid et godt aktivitetsprogram, så kom og vær med, der er noget for enhver smag.

Aktivitetsprogrammet kan findes her. 

Ved åen:

Bade i Gudenåen på Truust Camping & Kanoudlejning
Primitiv teltplads ved Gudenåen på Truust Camping& Kanoudlejning
Natur ved Gudenåen på Truust Camping

Nede ved åen har vi anlagt sandstrand, så der er mulighed for, at man kan lave sandslotte eller sole sig. Bliver det for varmt kan man hoppe i åen og få sig en dejlig dukkert eller prøve at fange en fisk.

Er man til lidt sportslig aktivitet er der på græsområdet ved siden at teltpladsen mulighed for at spille fodbold på mål og beachvolley. 

I forbindelse med campingpladsen ligger nogle rigtig fine stier nede langs Gudenåen som kan benyttes både som gåtur, skovtur eller en løbetur. 

Vil man gerne ud og sejle en tur med kano, så har vi 100 kanoer til udlejning, hvor man kan sejle helt fra Ry til Randers. Så kig forbi receptionen hvis det skulle have jeres interesse og hør om mulighederne.

 

Lystfiskeri:

Når man er overnattende gæst på Truust Camping, er der frit fiskeri på vores arealer, så frem man har et gyldigt nationalt fisketegn, som kan købes på Fisketegn.dk (dette er kun gældende for personer mellem 18 og 65 år)

Hvis man gerne vil fiske andre steder ved Gudenåen, skal man ud over det nationale fisketegn også have et lokalt fiskekort, som kan købes forskellige steder op langs Gudenåen. Følg linket her til en oversigt over salgsstederne.

 

Hundeskoven: 

Tag hunden med på camping og lad den møde nye legekammerater i vores ny-anlagte hundeskov, hvor der er rig mulighed for at brænde lidt krudt af! Tag også gerne hunden med i receptionen, her har vi en lille godbid til den. 

Geder:

Geder på Truust Camping
Geder på Truust Camping
Geder på Truust Camping

 

Børnene kan komme ind og snakke med vores geder.

Vi har altid den tradition, at når vi får gedekid om sommeren, får det barn der ser en af kidene først, lov til at navngive det. Det kan af og til give lidt trængsel foran gedeindhegningen op til fødslerne og nogle interessante navne til vores geder.

 

Spil: 

Lige ved indgangen til pladsen ligger vores minigolf bane med 18 huller. Køller, bolde og pointtavle udleveres i vores NærKØBs butik der ligger lige overfor og afleveres der igen når spillet er slut. 

Prisen er 20 kr. pr. person både for campister og udefrakommende gæster. 

Ud over minigolf er der forskellige steder rundt på pladsen mulighed for at spille petanque (med turnering hver lørdag formiddag), bordtennis, billard og rundbold. Redskaberne til disse spil udleveres i receptionen mod 50 kr. i depositum, som selvfølgelig tilbagebetales når tingene afleveres igen. 

Legepladser:

Legeplads på Truust Camping & Kanoudlejning
Legeplads på Truust Camping & Kanoudlejning
Legeplads på Truust Camping & Kanoudlejning

På Truust Camping har vi to legepladser, en for de mindste og en for de større børn med hoppepude, store legoklodser, trampolin mv. Legepladsen for de mindste ligger cirka midt på pladsen, overfor den nederste servicebygning som vender ned mod åen. Legepladsen til de større børn ligger øverst på pladsen, lige ved siden af det indendørs pool område. 

Hvis I gerne vil ligge tæt på en af legepladserne, så sig bare til, så skal vi nok finde en plads så tæt på som muligt.  

Indendørs pool område:

Indendørs pool på Truust Camping
Indendørs pool på Truust Camping
Indendørs pool på Truust Camping

Det er ikke nogen hemmelighed for nogen, at den danske sommer kan være meget uforudsigelig. Men hos os er det altid vejr til en dukkert. Vores indendørs pool har tropisk klima og har altid minimum 28 grader varmt vand. 

Udover selve poolen er der også en lille terrasse med solvogne, borde og stole til afslapning og et lille motionsrum med disse maskiner til rådighed: 

2 crosstrænere

1 løbebånd

1 motionscykel

Maskiner til træning af: lår forside, bagside og inderside, triceps, ryg og biceps, bryst pres skrå og ben pres.

 

Prisen for en dagsbillet er 35 kr. pr. person, og kan købes i pladsens NærKØBs butik, hvor man efter betaling får et armbånd på så det kan ses at der er betalt for adgang denne dag. 

Da vi ikke har livredder ved poolen, gør vi opmærksom på at badning er på eget ansvar. Derfor skal børn under 11 år også have følgeskab af en voksen (18+). Hvis man som voksen ikke selv er i vandet og kun er med for at holde øje med sit barn, er entreen gratis. 

 

I vores omklædningsrum er der ikke installeret skabe til opbevaring af værdier. Derfor er man velkommen til, at tage sine ting med ind til pool området eller lade receptionens eller butikkens medarbejdere passe på dem imens.

 

Badevinger og bælter kan lånes i vores reception.

 

Åbningstiderne for pool området skifter løbende hele sæsonen. De opdaterede tider kan findes her