Firma tur

Firma tur

Vi har stor erfaring i at arrangere firmature, vi ved, hvilke udfordringer I kan stå med og vi kan derfor hjælpe jer med at løse dem. Nedenfor er der forskellige pakketure, alt lige fra den primitive tur, til restaurant besøg, til overnatning i hytter med morgenbuffet næste morgen. Har I andre ønsker eller en kombination af dem alle, finder vi ud af det. Vi vil står klar til at hjælpe jeres firma fra start til slut, så I får en rigtig god oplevelse sammen.  


Kanotur på Gudenåen ved Silkeborg og Aarhus
Bålhygge på Teltpladsen på Truust Camping & Kanoudlejning
Kanotur på Gudenåen eller Silkeborgsøerne med Truust Camping & Kanoudlejning

Kanotur på Gudenåen til Truust Camping : 

Kanoturen starter i Silkeborg, hvor en smuk kanotur på Gudenåen venter jer. Når I ankommer til Truust Camping har I mulighed for at benytte hele campingpladsen ( indgang til svømmehal kan tilkøbes) og den store teltplads ved åen indtil kl. 22.00. Dvs. Grills, bålsteder, bordtennis, fodboldmål ved åen og meget andet er til fri afbenyttelse for jer. I har også mulighed for at leje vores lokale med egen terrasse med plads til ca. 45 personer. I kan medbringe jeres mad og drikke, men vi kan også lave et totalarrangement til jer med dug, blomster, mad og drikke. Der er også en kiosk ved siden af receptionen hvor man kan købe drikkevarer, alt til grillen samt fastfood mad.

 

Pris pr. person: 100 kr. ( ved 3 personer i en kano. Minimum leje er 4 kanoer) 

 

Bestil kano pakketuren på tlf: 86 87 11 41

eller mail: info@truustcamping.dk


Kanotur med frokost på Restaurant " Michael D" i Silkeborg:

Kanoturen starter ved " De Små Fisk" i Silkeborg. Her sejler I rundt i Silkeborg søerne op mod Slusen. I lægger kanoerne til ved Radisson Blue hotel som ligger smukt i Silkeborg midtby ved papirfabrikken. På hotellets restaurant står de klar med en lækker frokost planke til jer, som er inspireret at det sydeuropæiske køkken. For at nyde frokostplanken skal I være på restauranten mellem kl. 11.00 og kl.13.30. Turen tager ikke mere end et par timer, så den er ideel til forretningsforbindelser samt veninde ture.

 

Pris pr. person: 255 kr. (ved 3 personer i en kano, minimum leje er 4 kanoer)  

 

Bestil turen på Tlf: 86871141

eller mail: info@truustcamping.dk 

Kanotur fra Silkeborg
Kanotur fra Silkeborg

Kanotur med overnatning i hytter: 

Kanoturen starter i Silkeborg, hvor I nu sejler op ad Gudeåen mod Truust Camping, hvor jeres hytter står klar til jer. I har nu mulighed for at tage en dyst i enten fodbold eller minigolf eller måske tage en svømmetur i den indendørs pool. I har mulighed for at leje et lokale med egen terrasse, så I kan sidde samlet og spise. I kan selv medbringe jeres mad og drikkevarer eller vi kan lave et totalarrangement med fx. pyntning af lokale med blomster og duge, mad, drikkevarer samt slutrengøring af både lokale og hytter.

 

Pris pr. person: 375 kr. (ved 3 i en kano, minimum leje er 4 kanoer) 

 

Bestil turen på Tlf: 86 87 11 41

Eller mail: Info@truustcamping.dk 

Hytter med bad og toilet nær Silkeborg og Aarhus
Festlokale på Truust Camping
Morgenmad efter endt firma kanotur på Truust Camping