Book din campingferie direkte på truustcamping.dkFind gode tilbud på campingferie på truustcamping.dkFind priser på campingferien direkte på truustcamping.dkKanoudlejning hos Truust CampingMad & drikkeFølg Truust CampingSe Truust Campings YouTube kanalFind vej til Truust CampingKontakt Truust Camping her

Truust Camping og Kanoudlejning

– en hyggelig mellemstor campingplads

Campingpladsen ligger helt ned til Gudenåen. Nede ved åen har vi anlagt sandstrand, så der er mulighed for at man kan lave sandslotte eller sole sig. Bliver det for varmt kan man hoppe i åen og få sig en dejlig dukkert eller prøve at fange en fisk. Er vejret knap så heldigt kan man tage en tur i det populære indendørs pool med tropisk klima og altid minimum 28 grader varmt vand.

 

 

Indendørs pool med tropisk klima

Hos Truust Camping & Kanoudlejning har vi altid solgaranti. Vandet i poolen er altid minimum 28 grader varmt og luften ligger på ca. 30 grader, så selvom vejret er lidt trist udenfor, kan man altid nyde varmen i poolområdet. Trænger man til lidt motion, er der også mulighed for det i poolområdet, hvor lidt forskellige motionsmaskiner står til rådighed. 

 

 Lej en kano

Vi har 100 kanoer, som man kan leje til en sejltur på Gudenåen eller søerne omkring Silkeborg eller Ry. Start evt. inde i Silkeborg og slut dagen af på Truust Camping med en svømmetur i poolen. Man kan også leje kanoer for flere dage. 

Truust camping er også ideel for virksomheder eller skoler som ønsker en tur for at øge samværet. Har I mulighed for at tage afsted mandag - torsdag er der ekstra rabat at hente. Ring til os på tlf: 86871141 og hør nærmere. 

 

Aktiviteter

I weekender og i højsæsonerne er der altid et godt aktivitetsprogram, så kom og vær med, der er noget for enhver smag.

Til sæson 2015 er vi klar med et helt nyt område, hvor børnene kan komme ind og snakke med vores geder og kaniner. Vi har altid den tradition, at vi får gedekid hver sommer og det barn der ser en af kiddene først, får lov til at navnegive det – det kan af og til give lidt trængsel foran gedeindhegningen op til fødslerne og nogle interessante navne til vores geder J

Derudover er der to legepladser, en for de mindste og en for de større børn med hoppepude, store legoklodser, trampolin mv. Man kan også spille minigolf, petanque (med turnering hver lørdag formiddag), bordtennis, billard, fodbold på mål, eller spille beachvolley.

Hvis man skulle få lyst til at prøve en tur i en kano er der også rig mulighed for det. Vi har 100 kanoer til udlejning, hvor man kan sejle helt fra Ry til Randers. Kom ind i receptionen og hør om mulighederne.

 

wifi

Vi kan som noget helt nyt tilbyde WIFI adgang rundt på hele pladsen. Så kig ind i receptionen for at købe adgang og følg linket her for, at se priser og flere informationer.

 

Hundeskov

Tag hunden med på camping og lad den møde andre legekammerater i vores ny-anlagte hundeskov, hvor der er rig mulighed for at brænde lidt krudt af ! Tag også gerne hunden med i receptionen, her har vi en lille godbid til den.

 

Naturen helt tæt på:

Truust camping og Kanoudlejning ligger midt i den skønneste natur. Lyt til stilheden, lyt til uglen om aftenen eller se dådyr, egern og pindsvind gå rundt på pladsen og området. Der er nogle rigtig fine stier fra campingpladsen langs Gudenåen som kan benyttes både som gåtur, skovtur eller en løbetur.

 

Tæt på Århus, Silkeborg, Randers, Viborg

Truust Camping ligger midt i det hele. Inden for en overkommelig afstand har vi nogle dejlige byer med eftertragtede attraktioner som fx Aqua i Silkeborg, Den Gamle by samt Aros i Århus, Randers Regnskov mv. læs mere under attraktioner eller kom ind i receptionen og hør nærmere.

 

 

Klik dig rundt på siderne eller følg med på vores facebook og Instagram side og lad dig inspirere. Har du spørgsmål, skal du endelig kontakte os, enten på telefon, mail eller på facebook.   

Vi ser frem til at gøre jeres ophold hos os, værd at huske!

 

 Med venlig hilsen

Bettina & Lars

 

 

 

Billeder fra pladsen

Geder og kaniner på pladsen - Truust Camping      Gudenåen - Truust Camping      Truust Camping NærKØB      Kanoudlejning ved Gudenåen - Truust Camping      Truust Camping      Legepladsen ved Truust Camping      Kanoudlejning ved Gudenåen - Truust Camping      Hygge med mascotten - Truust Camping      Gudenåen - Truust Camping      Hyggelig bålplads - Truust Camping     

 

 

- se hele galleriet