Faciliteter

Her hos Truust Camping og Kanoudlejning har vi en stor hyggelig teltplads med udsigt lige ud over Gudenåen. 

Så om du er kommet her til i kano for en enkelt overnatning, eller I er på teltferie med familien og er her en uge, så har vi en plads til jer på det dejlige læ fyldte område.

Teltpladsen - Truust Camping
Teltplads på Truust Camping ved Gudenåen
Gudenåen på teltpladsen på Truust Camping| Aarhus |Silkeborg

Det grønne område:

Telt pladsen ligge lige ved siden af vores grønne område, så der er masser af plads til at boltre sig på i løbet af dagen og aftnen.

I den ene ende af det grønne område har vi både en fodbold og beachvolley bane, så der er mulighed for at få sig en venskabelig kamp mod hinanden.

 

Der ud over er der både grill faciliteter og en bålplads, som man kan hygge sig omkring ved aftenstid, til fri afbenyttelse - kul og brænde kan købes i vores NærKØBs butik, hvis man ikke selv har noget med.

 

Service bygning:

Ved siden af det grønne område og teltpladsen ligger den ene af pladsens service bygninger, med bad, toilet og køkken faciliteter samt vaskemaskine og tørretumbler.

En maskinvask koster 35 kr. pr. vask inkl. automatisk tilførsel af vaskemiddel. 

Tørretumbleren koster 10 kr. pr. 20 min.

 

Åen og poolen:

 

Nede ved åen har vi anlagt sandstrand, så der er mulighed for, at man kan lave sandslotte eller sole sig. Bliver det for varmt kan man hoppe i åen og få sig en dejlig dukkert eller prøve at fange en fisk. (se regler for fiskeri i Gudenåen her)

Hvis vejret ikke er til en tur i åen, eller man hellere vil bade i pool, skal man bare bevæge sig op øverst på pladsen, for at finde vores indendørs pool område, med tropisk klima og hvor der altid er minimum 28 grader varmt vand. Klik her for at se flere informationer om det indendørs pool område.

Legepladser:

Vi har på Truust Camping to legepladser, en for de mindste og en for de større børn med hoppepude, store legoklodser, trampolin mv.

Legepladsen for de mindste ligger cirka midt på pladsen, overfor den nederste servicebygning som vender ned mod åen.

Legepladsen til de større børn ligger øverst på pladsen, lige ved siden af det indendørs pool område.  

 

Aktiviteter på pladsen:

Ud over de aktiviteter der er at finde nede ved åen og på legepladserne, er der også maser af andre ting at give sig til imens man er på pladsen.

Lige ved indgangen til pladsen ligger vores minigolf bane med 18 huller. Køller, bolde og pointtavle udleveres i vores NærKØBs butik der ligger lige overfor og afleveres der igen når spillet er slut. Prisen er 20 kr. pr. person.

Ud over minigolf er der mulighed for at spille petanque (med turnering hver lørdag formiddag), bordtennis, billard og rundbold. Redskaberne til disse spil udleveres i receptionen mod 50 kr. i depositum, som selvfølgelig tilbagebetales når tingene afleveres igen. 

I weekender og i højsæsonerne er der også altid et godt aktivitetsprogram, som varetages af campingfar himself med hjælp fra vores børnevenlige personale, så kom og vær med, der er noget for enhver smag.

Aktivitetsprogrammet kan ses her. 

Legeplads på Truust Camping